Σκοποβολή : Τρίτη στο σκητ η Νικολάου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αιγύπτου

Σκοποβολή : Τρίτη στο σκητ η Νικολάου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αιγύπτου

Τρίτη κατετάγη στο σκητ η Κύπρια αθλήτρια, Κωνσταντίνα Νικολάου, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής που διεξάγεται στην Αίγυπτο.

Η 37χρονη σκοπεύτρια πήρε την τρίτη θέση στον τελικό του αγωνίσματος, μένοντας πίσω από τη Σλοβάκα Ντάνκα Μπαρτέκοβα, η οποία κατετάγη πρώτη, και τη Ρωσίδα Αλίνα Φαζιλζιάνοβα που κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Σημειώνεται ότι, από την πενταμελή κυπριακή αποστολή, σημαντική διάκριση κατέκτησε και ο Γιώργος Αχιλλέως, κατακτώντας την 6η θέση στο σκητ των ανδρών.

Από την πλευρά της, η Κωνσταντίνα Νικολάου αφιέρωσε αυτή την επιτυχία στον πατέρα της, που σαν χθες έφυγε από τη ζωή 23 χρόνια πριν.

Σε δηλώσεις της έστειλε το μήνυμα στη νέα γενιά ότι, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες εποχές με την παγκόσμια πανδημία, αξίζει να αγωνιστείς και να φτάσεις ψηλά.

«Κατάφερα να ανταπεξέλθω. Δούλεψα πολύ σκληρά με το μυαλό μου. Και είχα την πλήρη στήριξη της προπονητικής μου ομάδας, και τηλεφωνικώς και στο γήπεδο και όλης της ομάδας που ήταν στην αποστολή στο Κάιρο» τόνισε η Κωνσταντίνα Νικολάου. «Ήταν μεγάλο ρίσκο, αλλά απέφερε καρπούς» συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφερόμενη στα επόμενα σχέδιά της, η Κύπρια αθλήτρια τόνισε ότι στα αμεσότερα σχέδιά της είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ινδία στα μέσα Μαρτίου και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κροατία τον προσεχή Μάιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ