Έρχεται στη Θεσσαλονίκη το εκπαιδευτικό προπονητικό καμπ ενόργανης της European Gymnastics

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη το εκπαιδευτικό προπονητικό καμπ ενόργανης της European Gymnastics

Η Θεσσαλονίκη πρόκειται να φιλοξενήσει το ετήσιο εκπαιδευτικό προπονητικό καμπ ενόργανης γυμναστικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (European Gymnastics) φέτος το καλοκαίρι, έπειτα από σχετικό αίτημα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, το οποίο έγινε ομόφωνα δεκτό

Με επιστολή της στις 18 Φεβρουαρίου, η Ε.Γ.Ο. ζήτησε να αναλάβει την τέλεση των φετινών προπονητικών καμπ ενόργανης αγοριών και κοριτσιών της European Gymnastics, αίτημα που έγινε αμέσως επίσημα δεκτό σε ό,τι αφορά στην κατηγορία αγοριών, ενώ στο προσεχές διάστημα αναμένεται η απόφαση και για την κατηγορία κοριτσιών.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το καμπ θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, το οποίο άλλωστε διαθέτει τις προϋποθέσεις ώστε να εξελιχθεί σε κορυφαίο προπονητικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής.

Η τελική απόφαση για τη διεξαγωγή όλων των φετινών προπονητικών καμπ θα ληφθεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής τον Μάιο, σε συνάρτηση με τα επιδημιολογικά δεδομένα και εφόσον είναι εφικτή η μετάβαση και συμμετοχή των ενδιαφερόμενων αθλητών και προπονητών από τις ευρωπαϊκές χώρες.

Τα εκπαιδευτικά προπονητικά καμπ ενόργανης της European Gymnastics πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι, με την συμμετοχή προπονητών και νεαρών αθλητών (13-16 ετών) και αθλητριών (10-12 ετών). Όλα τα προηγούμενα χρόνια, τόπος διεξαγωγής τους ήταν η Τιρένια της Ιταλίας, με εξαίρεση το 2020, όταν και υπήρξε αναγκαστική ματαίωση των καμπ λόγω της πανδημίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ