Θλίψη στον Άρη για την απώλεια του Γιώργου Λαγού

Θλίψη στον Άρη για την απώλεια του Γιώργου Λαγού

Πένθος στην οικογένεια του Άρη καθώς «έφυγε» στα 72 του χρόνια ο επί σειρά ετών έφορος του μπάσκετ, Γιώργος Λαγός.

Άσχημη μέρα για την οικογένεια του Άρη η οποία πενθεί για τον επί σειρά ετών έφορο της μπασκετικής ομάδας, Γιώργο Λαγό. που έφυγε από τη ζωή στα 72 του χρόνια.

Με ανακοινώσεις που εξέδωσαν, οι ΑΣ και ΚΑΕ Άρης, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του Γιώργου Λαγού.

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του Γιώργου Λαγού. Ο Γιώργος Λαγός διετέλεσε επί σειρά ετών έφορος της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, στα «χρυσά» χρόνια της, όπως και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Η προσφορά του ήταν πολυετής, πολύτιμη και ανιδιοτελής και τον κατατάσσει στα εξέχοντα μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ. Ο θάνατός του, σε ηλικία 72 ετών, σκορπίζει θλίψη στο σύλλογο και ο Α.Σ. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», ανέφερε στην ανακοίνωσή που εξέδωσε ο ΑΣ Άρης.

Ανακοίνωση για τον χαμό του Γιώργου Λαγού εξέδωσε και η ΚΑΕ Άρης, η οποία ανέφερε: «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Λαγού, που «έφυγε» από τη ζωή. Ο Γιώργος Λαγός διετέλεσε έφορος της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου τη σεζόν 1978-1979, όταν ο ΑΡΗΣ αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας. Ακόμη υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΑΡΗ και γενικότερα είχε σημαντική προσφορά στο σύλλογο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ