Ερασιτέχνης Ολυμπιακός : «Ένας χρόνος χωρίς τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη»

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός : «Ένας χρόνος χωρίς τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα έναν χρόνο μετά την απώλεια του εμβληματικού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή (9/3/20) σε ηλικία 91 ετών ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης. Μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην Ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός λοιπόν έστειλε το δικό του μήνυμα έναν χρόνο μετά την απώλεια του σπουδαίου πρώην ερυθρόλευκου.

Ο Θεοδωρακάκης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 9 Σεπτεμβρίου 1929. Το 1963 έγινε πάρεδρο μέλος και το 1964 έγινε μέλος της εφορίας του κολυμβητικού τμήματος και εν συνεχεία αναπληρωτής εφόρου. Το 1967 εξελέγη τακτικό μέλος στους 100 «Αθάνατους» και το ίδιο έτος εισήλθε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού ως έφορος του κολυμβητικού τμήματος (κολύμβηση, υδατοσφαίριση και καταδύσεις).

Στις 4 Δεκεμβρίου 1970 αναλαμβάνει παράλληλα και καθήκοντα αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος και εν συνεχεία και ταμίας, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1975. Το 1976 εκλέχθηκε μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και μέλος της τεχνικής επιτροπής. Το 1977 επέστρεψε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού ως Α’ αντιπρόεδρος, γενικός αρχηγός και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι τον Νοέμβριο του 1979, που εν τω μεταξύ έχει συστηθεί η ΠΑΕ, την οποία έχουν αναλάβει οι εφοπλιστές με πρόεδρο τον Σταύρο Νταϊφά.

Δείτε το μήνυμα του Ερασιτέχνη:

«Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης. Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα μας ενώνει αιωνίως η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ