O ΜακΓκρέγκορ θέλει να γίνει δισεκατομμυριούχος – Ποιοι είναι οι μοναδικοί αθλητές της λίστας

O ΜακΓκρέγκορ θέλει να γίνει δισεκατομμυριούχος – Ποιοι είναι οι μοναδικοί αθλητές της λίστας

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τόνισε πως είναι πολύ κοντά στο να μπει ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχος αθλητές. Δείτε ποιοι άλλοι τεράστιοι αθλητές βρίσκονται ήδη μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη λίστα

Είναι πλέον θέμα χρόνου ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να ενταχθεί μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Φλόιντ Μέϊγουέδερ στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους αθλητές. Επίσης, είναι γνωστό, πως από τον Νοέμβριο, όταν και ρωτήθηκε πότε αναμένει να είναι ένας από τους πιο πλούσιος αθλητές στον κόσμο, εκείνος απάντησε: «Στα 35 μου χρόνια».

Ο Ιρλανδός πυγμάχος αυτή τη στιγμή είναι 32 ετών, κάτι που σημαίνει ότι, θα μπορούσε να ενταχθεί στη λίστα με τους πλούσιους διάσημους το 2024,  όταν και συμπληρώνει το 35ο έτος της ηλικίας του. Σε μια λίστα όπου ήδη υπάρχουν μερικοί από τους κορυφαίους όλων των εποχών σε όλα τα σπορ όπως οι Μάικλ Τζόρνταν, Τίγκερ Γούντς, Φλόιντ Μέϊγουεδερ, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι είναι ήδη δισεκατομυριούχοι.

Επιπλέον, ο ΜακΓκρέγκορ θα μπορούσε να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει δισεκατομμυριούχος, εάν πιστέψουμε τις αναφορές που λένε ότι το «The Notorious» βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πώληση των μετοχών του στην εταιρεία ουίσκι «Proper No. Twelve» η οποία θα μπορούσε να δώσει μέχρι και 112 εκατομμύρια λίρες για να τις αγοράσει.

Επιπροσθέτως, ο Ιρλανδός έχει κερδίσει περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άλλο μαχητή στην ιστορία του UFC από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 2013, με τα κέρδη του να φτάνουν τα 80 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2017 και την μάχη απέναντι στον Φλόιντ Μέϊγουεδερ απ΄την οποία κέρδισε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ΜακΓκρέγκορ ρωτήθηκε επίσης ποιος ήταν ο σκληρότερος αντίπαλός του στο UFC, αποκαλύπτοντας ότι ο Νάτε Ντιαζ ήταν ο σκληρότερος που έχει αντιμετωπίσει στην έως τώρα καριέρα του. Ωστόσο, αυτή του η δήλωση ήταν πριν από τον αποκλεισμό του από τον Ντάστιν Πουαριέ τον Ιανουάριο.

Όπως και με τον Ντίαζ, ο Ιρλανδός είχε δύο αξέχαστες μάχες με τον Πουαριέ και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να επιστρέψει στο οκτάγωνο για τρίτη φορά, κάτι που το οποίος θα μπορούσε να συμβεί αργότερα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει τον Ντίαζ για τρίτη φορά, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η… τριλογία τους, η οποία ξεκίνησε το 2016, με τον Ντίαζ να είναι αυτός που έφερε την πρώτη ήττα της καριέρας του ΜακΓκρέγκορ στο UFC, πριν το σκορ ισοφαριστεί στο UFC 202 τον Αύγουστο.

Τέλος, ο Ιρλανδός πυγμάχος επιμένει πως αν πραγματοποιηθεί η μάχη με τον Πουαριέ θα είναι επιεικής. «Η τριλογία θα είναι επιεική εάν πραγματοποιηθεί. Ο Νάθαν και το στυλ που μάχεται δεν είναι μακριά από το δικό μου και τον τρόπο που προπονούμαι. Είμαι έτοιμος όποτε και να πραγματοποιηθεί»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ