Μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες δίνουν οι Πασχαλίδης-Παπαδοπούλου

Μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες δίνουν οι Πασχαλίδης-Παπαδοπούλου

Το ελληνικό σκάφος με τους Ιορδάνη Πασχαλίδη και Μυρτώ Παπαδοπούλου βρίσκεται στην 9η θέση με 37 βαθμούς, σε σύνολο 21 συμμετοχών.

Την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο διεκδικούν στα Κανάρια Νησιά οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Μυρτώ Παπαδοπούλου. Πρόκειται για διεθνή ρεγκάτα στην πόλη Λανθαρότε, όπου το ελληνικό σκάφος στα Nacra17 φιλοδοξεί να κατακτήσει την μοναδική ευρωπαϊκή θέση που δίνει «εισιτήριο» για την Ιαπωνία.

Έχουν ήδη διεξαχθεί οι πρώτες έξι ιστιοδρομίες και το ελληνικό σκάφος βρίσκεται στην 9η θέση με 37 βαθμούς, σε σύνολο 21 συμμετοχών. Οι θέσεις που τερμάτισε ήταν 13, 9, 12, 9, 3 και 4. Την πρόκριση διεκδικούν επίσης οι Ρωσία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Κροατία και Ολλανδία.

Στην ίδια διοργάνωση γίνεται και αγώνας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τα 49er. Η Ελλάδα συμμετέχει με τους Παναγιώτη Καμπουρίδη – Στέλιο Νούτσο, οι οποίοι μετά από 6 κούρσες είναι 39οι με 83 βαθμούς σε σύνολο 44 σκαφών. Την πρόκριση κυνηγούν ακόμα τα σκάφη από Ιρλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Εσθονία, Ρωσία, Νορβηγία και Δανία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ