Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και του χρόνου...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνάντηση εργασίας με την πρέσβειρα της Αλβανίας στην Ελλάδα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστου Καλούδη, και της πρέσβειρας της Αλβανίας στην Ελλάδα, Λουέλα Χαϊντάραγκα.

Συνάντηση εργασίας με την πρέσβειρα της Αλβανίας στην Ελλάδα | to10.gr

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο κ. Διονύσης Καρακάσης, Προϊστάμενος Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Ευρωπαϊκών Πολιτικών, Ολυμπιακών Θεμάτων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ο διευθυντής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Σάκης Κωστάρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνάντηση εξετάστηκαν οι τρόποι ανάπτυξης του Παραολυμπιακού αθλητισμού στη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ειδικά στα δυτικά βαλκάνια. Όπως τόνισε ο κ. Καλούδης: «Η Ελλάδα μετά την διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 αλλά και λόγω της εξέλιξηε τους Παραολυμπιακού αθλητισμού τα τελευταία χρόνια έχει τα στελέχη και κατέχει την ανάλογη τεχνογνωσία και μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας ανάπτυξης του Παραολυμπιακού αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή. Στόχος μας είναι να αναπτυχθούν οι αντίστοιχες συνεργασίες για να πάμε όλοι μαζί μπροστά». Η κυρία Χαϊντάραγκα τόνισε ότι θα συντονίσει την προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Ελλάδα κάτω από το πρίσμα της μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις της με τα άλλα Κράτη των Βαλκανίων και εν προκειμένω με την Αλβανία. Στόχος της συνάντησης ήταν η δημιουργία συνεργασίας και η συνεργασία ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες δομές για να υποστηριχθούν άτομα με αναπηρία και ο Παραολυμπιακός Αθλητισμός. Στη συνάντηση οι δυο πλευρές κατάφεραν να συνθέσουν απόψεις ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις για να αναπτυχθεί ο Παραολυμπιακός αθλητισμός σε μεγάλο βαθμό.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από