Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Υπομονή, τα πρώτα 11 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά συνηθίζετε...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο Ισραήλ η Εθνική Goallball

Στο Ισραήλ η Εθνική Goallball, μαζί και ο πρόεδρος της ΕΠΕ, Χρήστος Καλούδης.

Στο Ισραήλ η Εθνική Goallball | to10.gr

Στη τελική ευθεία μπήκε η Εθνική Ανδρών Goallball για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Φινλανδίας, που θα διεξαχθεί στο Λάχτι από τις 31 Μάϊου έως τις 7 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Εθνική «πέταξε» για το Ισραήλ όπου θα συμμετάσχει σε καμπ προετοιμασίας και ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Ανάστος θα μπορέσει να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία των διεθνών παικτών λόγω COVID-19 είναι ελλιπής, αφού αγωνιστικό πρόγραμμα δεν υπάρχει σχεδόν ένα χρόνο τώρα, που στη χώρα μας υπάρχει απραξία.

Τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή Αντώνη Ανάστου απηχούν τις σκέψεις της ομάδας: «Όλοι οι αθλητές μέχρι να βγουν από τα σπίτια τους ακολουθούν ένα βασικό πρόγραμμα με στόχο να κρατήσουν μια ικανοποιητική φυσική κατάσταση, με έμφαση στην αντοχή κατά το τελευταίο διάστημα της καραντίνας. Οι διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι μεγάλες με πρώτη αυτές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Φινλανδία και πηγαίνουμε σε αυτό το camps προετοιμασίας για να βρεθεί όλη η ομάδα μαζί ώστε να ανακτηθεί ο χαμένος χρόνος. Το ηθικό της ομάδας είναι καλό και οι αθλητές θέλουν να γυρίσουν πίσω στην πραγματικότητα που άφησαν».

Την Εθνική ομάδα συνοδεύει στο ταξίδι της ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρήστος Καλούδης, ο οποίος συνοδεύεται από τον διευθυντή της ΕΠΕ κ. Σάκη Κωστάρη.

Ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής θα υπογράψει, αύριο, σύμφωνο συνεργασίας με την Ισραηλινή Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Στη Ναζαρέτ, την πόλη που θα υπογραφεί το Σύμφωνο συνεργασίας θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος της Κυπριακής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Ανδρέας Καμαρλίγκος.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από