Με σόλο και κόμπο στο Ευρωπαϊκό καλλιτεχνικής κολύμβησης

Με σόλο και κόμπο στο Ευρωπαϊκό καλλιτεχνικής κολύμβησης

Με πλήρη αποστολή, αλλά με περιορισμένη συμμετοχή σε αγωνίσματα, θα μετάσχει η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που αρχίζει τη Δευτέρα (10/5) στη Βουδαπέστη.

Σύμφωνα με τις λίστες που δημοσιοποίησε σήμερα η LEN, η Ελλάδα θα μετάσχει στο σόλο (ελεύθερο και τεχνικό πρόγραμμα) με την Ευαγγελία Πλατανιώτη και στο κόμπο, ενώ αντίθετα δεν θα αγωνιστεί στο ντουέτο και στο ομαδικό, θέλοντας προφανώς να κρατήσει τα προγράμματα για το προ-ολυμπιακό μίτινγκ της Βαρκελώνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κόμπο έχουν δηλώσει συμμετοχή μόλις τέσσερις χώρες, η Ουκρανία, η Ουγγαρία και η Λευκορωσία, εκ των οποίων οι δύο τελευταίες δεν ανήκουν στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό η εθνική ομάδα να κατακτήσει ένα μετάλλιο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Οι αθλήτριες που έχουν δηλωθεί είναι οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Ελένη Δεληγιάννη, Έλενα Φραγκάκη, Κρυσταλένια, Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Αναστασία Μισίκεβιτς, Γεωργία Βασιλοπούλου και Βιολέτα Ζουζούνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ