Στον τελικό του σκιφ και ελπίζει για Τόκιο η Αννέτα Κυρίδου

Στον τελικό του σκιφ και ελπίζει για Τόκιο η Αννέτα Κυρίδου

Η Αννέτα Κυρίδου θα διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, την ερχόμενη Δευτέρα.

Την απευθείας πρόκριση στον τελικό του σκιφ εξασφάλισε η Αννέτα Κυρίδου στην Προολυμπιακή Ρεγκάτα της Λουκέρνης και θα διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, την ερχόμενη Δευτέρα (17/5).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε αποφασιστικά στη κούρσα της 2ης προκριματικής σειράς της και τερμάτισε 2η σε 7:44.82, με ελάχιστη διαφορά από την Τατσιάνα Κίλμοβιτς από τη Λευκορωσία που πήρε την 1η θέση με 7:44.31.

Μέσω επαναληπτικού αγώνα θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό τα άλλα δυο ελληνικά πληρώματα που ξεκίνησαν τη «μάχη» τους σήμερα, Σάββατο (15/5). Συγκεκριμένα, την 4η θέση στον προκριματικό του διπλού σκιφ κατέλαβαν οι Γιάννης Καλανδαρίδης και Αντώνης Παπακωνσταντίνου. Οι δυο πρωταθλητές τερμάτισαν σε 6:35.78 και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσουν για τα ημιτελικά στον απογευματινό επαναληπτικό σήμερα (15/5). Αρχικά οι επαναληπτικές σειρές ήταν προγρμματισμένες για το πρωί, αλλά λόγω καιρικών συνθηκών υπήρξαν αλλαγές και οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν περίπου στις 18:00.

Την 4η θέση στον προκριματικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών κατέλαβαν και οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Ζωή Φίτσιου. Τα δυο κορίτσια τερμάτισαν σε 7:25.43 και θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό για την πρόκριση στα ημιτελικά λίγο πριν τις 18:00.

Για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τα δύο ελληνικά πληρώματα θα πρέπει να προκριθούν από τη διαδικασία των επαναληπτικών στον τελικό του αγωνίσματός τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ