Ολυμπιακός: Ξεκινάει την Τρίτη (1/6) η διάθεση της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου

Ολυμπιακός: Ξεκινάει την Τρίτη (1/6) η διάθεση της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με σχετική του ανακοίνωση έκανε γνωστή την ημερομηνία όπου θα αρχίσει η διάθεση για την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου.

Η χρονιά μπορεί να ολοκληρώθηκε, όμως στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται την επόμενη, με τον Ερασιτέχνη να κάνει γνωστή την ημερομηνία που ξεκινά η διάθεση της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου των «ερυθρόλευκων».

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση από αύριο (1/6) Τρίτη, οι φίλοι του συλλόγου θα μπορούν να προμηθευτούν τις Κάρτες και παράλληλα να ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι την Τρίτη 1 Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2021-2022.

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

 Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

 Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ