Πυρκαγιά με 18 νεκρούς σε σχολή πολεμικών τεχνών στην Κίνα

Πυρκαγιά με 18 νεκρούς σε σχολή πολεμικών τεχνών στην Κίνα

Σκηνές τρόμου στην Κίνα...

Σε 18 νεκρούς και 16 τραυματίες ανέρχεται ο τραγικός απολογισμός της πυρκαγιάς, που προκλήθηκε σε σχολή πολεμικών τεχνών στην κεντρική Κίνα, όπως ανέφεραν οι τοπικές Αρχές.

Ο επικεφαλής της εγκατάστασης, που βρίσκεται στην επαρχία Χενάν, συνελήφθη, ενώ τα περισσότερα από τα θύματα είναι μαθητές, ηλικίας 7 έως 16 ετών, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η πυρκαγιά σβήστηκε, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της κομητείας Ζεσένγκ, όπου βρίσκεται η σχολή.

Η καταστροφική πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα όταν 34 άτομα ήταν παρόντα στον πρώτο όροφο της σχολής, σύμφωνα με αξιωματούχους που μίλησαν στην ιστοσελίδα της Beijing Toutiao News.

Οι τραυματίες, εκ των οποίων τέσσερις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο όπου ένας γιατρός διαβεβαίωσε ότι «γίνονται όλα τα απαραίτητα για να τους σώσουν την ζωή», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι πυρκαγιές είναι συχνές στην Κίνα, με δεκάδες θύματα να καταγράφονται τα τελευταία χρόνια από δασικές πυρκαγιές ή σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Σε κατοικημένες εγκαταστάσεις, μια πυρκαγιά είχε προκαλέσει τον θάνατο 19 ατόμων, νότια του Πεκίνου στα τέλη του 2017, σε ένα ξενοδοχείο όπου στεγάζονται εσωτερικοί μετανάστες.

Αυτό το γεγονός, ακολούθησε μια εκστρατεία για την καταστροφή παράνομων κατοικιών που κατοικούνταν από μετανάστες, πολλοί από τους οποίους έπρεπε να επιστρέψουν στις επαρχίες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ