Στις «24» του Ευρωπαϊκού οι Αρβανίτη/Καραγκούνη

Στις «24» του Ευρωπαϊκού οι Αρβανίτη/Καραγκούνη

Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη προκρίθηκαν στις «24» μετά τη νίκη τους με 2-0 κόντρα στις Αυστριακές Φριντλ κα Πφέφερ.

Οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη Βιέννη και προκρίθηκαν στις 24 καλύτερες ομάδες, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ.

Στον «τελικό» του 6ου ομίλου κόντρα στις Αυστριακές Φριντλ κα Πφέφερ, οι Ελληνίδες δυσκολεύτηκαν για ένα σετ, αλλά στο τέλος επικράτησαν με 2-0 (21-19, 21-12). Οι Αρβανίτη/Καραγκούνη περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στα νοκ άουτ ματς (η κλήρωση θα διενεργηθεί αργά απόψε).

Στο αγωνιστικό μέρος, στο πρώτο σετ οι Αυστριακές προηγήθηκαν 3-6, 5-8, αλλά το 8-10 έγινε 11-10 με σερί πόντους της Καραγκούνη και τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα μέχρι το 17-18.

Εκεί ένα σερί 3-0 έφερε την εθνική σε σετ μπολ (20-18) για να το πάρουμε τελικά με 21-19. Από εκείνο το σημείο και μετά Βίκυ και Πένυ απελευθερώθηκαν και στο δεύτερο σετ το 8-6 έγινε 12-6 χωρίς ποτέ οι Αυστριακές να μπορέσουν να επιστρέψουν στο ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ