Κουντούρης για το κολυμβητήριο στο ΣΕΦ – «Όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας»

Κουντούρης για το κολυμβητήριο στο ΣΕΦ – «Όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας»

Ο Μιχάλης Κουντούρης μίλησε για το κολυμβητήριο στο ΣΕΦ και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με πισίνες Ολυμπιακών Διαστάσεων στο ΣΕΦ έρχεται και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης έκανε λόγο για μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο.

Για μια κίνηση που θα εξασφαλίσει την μελλοντική ανάπτυξη των υδάτινων σπορ και θα αποτελέσει έργο πνοής για τον Πειραιά.

Ο Κουντούρης έκανε ειδική μνεία στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος είναι ο εγγυητής του όλου εγχειρήματος και αναφέρθηκε σε ένα μεγάλο όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Κουντούρης:

«Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο θα εξασφαλίσει τη μελλοντική ανάπτυξη των υδάτινων σπορ ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή και ένα αθλητικό κόσμημα για την Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους που με σκληρή δουλειά συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών.

Εγγυητής του όλου εγχειρήματος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς την υποστήριξη του οποίου δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας.

Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί για μια ακόμα φορά ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και κάνει πραγματικότητα κάθε μέρα το όραμά του για έναν Ολυμπιακό που θα κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα σπορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ