Εκεί θα φτιαχτεί το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics)

Εκεί θα φτιαχτεί το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics)

Μετά τον Ολυμπιακό και η διοίκηση του ΣΕΦ ανακοίνωσε πως παραχωρείται έκταση για τη δημιουργία κολυμβητηρίου, ενώ δημοσιεύτηκε και το τοπογραφικό και η ακριβής τοποθεσία που θα γίνει το έργο.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως εξασφάλισε έκταση στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ για τη δημιουργία του δικό του κολυμβητηρίου, με την 24η Σεπτεμβρίου να είναι ιστορική μέρα για τον σύλλογο.

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, της προέδρου του ΣΕΦ, Χριστίνας Τσιλιγκίρη και την αμέριστη στήριξη του ηγέτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα είναι εγγυητής στο έργο, το μεγάλο όνειρο του Ολυμπιακού και των οπαδών του παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά.

Μάλιστα μετά τους Πειραιώτες και η διοίκηση του ΣΕΦ επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός είναι ο ανάδοχος για να φτιάξει το δικό του κολυμβητήριο, ενώ από τη διακήρυξη του διαγωνισμού έχει γίνει γνωστό και το τοπογραφικό πλάνο.

Το Στάδιο ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την κατασκευή και εκμίσθωση του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (Κ.ΥΔ.Α.Π.), ενώ πέρα από τη διακήρυξη των 43 σελίδων δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες για την ακριβή τοποθεσία του κολυμβητηρίου που θα στεγάσει στο μέλλον τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ελλάδας και έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΦ:

Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατά την 50η Συνεδρίασή του στις 9-9-2021 ομόφωνα ενέκρινε το με αριθ. Πρωτ. Φ31/30307/6-9-2021 πρακτικό συνεδρίασης γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την κατασκευή και εκμίσθωση του Κεντρου Υδατινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΚΥΔΑΠ) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και την κατακύρωση του διαγωνισμού στον «Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς – ΟΣΦΠ».

Δείτε και τη διακήρυξη 43 σελίδων για το ΚΥΔΑΠ του ΣΕΦ εδώ.

Και το τοπογραφικό για το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ