Oλυμπιακός – Οι αντίπαλοι σε άνδρες και γυναίκες

Oλυμπιακός – Οι αντίπαλοι σε άνδρες και γυναίκες

Ο Ολυμπιακός ανδρών και γυναικών έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Champions League του βόλεϊ σε περίπτωση που προκριθούν στους ομίλους.

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League στο βόλεϊ ανδρών και γυναικών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο. Σε περίπτωση που προκριθεί από τους προκριματικούς γύρους που θα προηγηθούν θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Γιαστρέμπσκι από την Πολωνία, τη Φριντρισχάφεν από την Γερμανία και την Κνακ Ροσελάρε από το Βέλγιο.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα πρέπει να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους μέχρι να βρεθεί στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις  στις 5 Οκτωβρίου κόντρα στη Μλάντοστ Μπρίτσκο.

Από την άλλη πλευρά η γυναικεία ομάδα θα βρεθεί στον πέμπτο όμιλο, ο οποίος είναι εξαιρετικά δύσκολος. Στον όμιλο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ Κονελιάνο, την Τσέμικ Πολίς πρωταθλήτρια Πολωνίας και την πρωταθλήτρια Ουγγαρία Φατού Νιρεγκάσαγια.

Οι «ερυθρόλευκες» θα πρέπει να περάσουν τρεις προκριματικούς γύρους για να βρεθούν στους ομίλους. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αντιμετωπίσει την Αστερίξ και έχει επικρατήσει με 3-1 σετ εντός έδρας με τον επαναληπτικό να πραγματοποιείται στις 28/9. Σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει την Μιχάσνκα Μινσκ από τη Λευκορωσία (5-7/10, εντός, 12-14/10 εκτός) και τέλος τη νικήτρια του ζευγαριού Ζοκ Σερβίας-Μπρτσκο Βοσνίας στις (27 Οκτωβρίου, 3 Νοεμβρίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ