Τσιτσιπάς – Εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Φονίνι

Τσιτσιπάς – Εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Φονίνι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του στον 3ο γύρο του Indian Wells Masters κόντρα στον Φάμπιο Φονίνι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί έτοιμος με τον Ιταλό τενίστα Φάμπιο Φονίνι διεκδικώντας μία θέση για την είσοδο στους «16» καλύτερους του τουρνουά.

Οι δύο τενίστες έχουν βρεθεί ξανά αντίπαλοι στο παρελθόν με τον Έλληνα τενίστα να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στη Στοκχόλμη το 2018 όσο και στη Ρώμη το 2019 όπου σε αυτά τα ματς δεν έχασε ούτε ένα σετ από τον Ιταλό.
Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Φονίνι με 6-3, 6-2, στα ημιτελικά της Στοκχόλμης και μια ημέρα αργότερα, πανηγύρισε τον 1ο ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του.

Τον Μάιο του 2019, ο Στέφανος επικράτησε 6-4, 6-3 του Ιταλού, στη φάση των «16» του Rome Masters, σ’ ένα τουρνουά όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Ράφαελ Ναδάλ.

Την Τρίτη στην Καλιφόρνια ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να κερδίσει για τρίτη φορά τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι και αν τα καταφέρει, θα περιμένει έναν εκ των Άλεξ Ντε Μινόρ και Κριστιάν Γκαρίν, στον 4ο γύρο του Indian Wells Masters.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ