Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός – Βγαίνει εκτός κεντρικής διαχείρισης στα ομαδικά σπορ

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός – Βγαίνει εκτός κεντρικής διαχείρισης στα ομαδικά σπορ

Την απόφαση να μείνει εκτός κεντρικής διαχείρισης σε βόλεϊ ανδρών-γυναικών αλλά και μπάσκετ γυναικών λόγω των πενιχρών εσόδων πήρε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η ΕΡΤ δεν θα προβάλλει τα εντός έδρας παιχνίδια του.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποφάσισε να βγει από την κεντρική διαχείριση σε βόλεϊ ανδρών-γυναικών, αλλά και μπάσκετ γυναικών, καθώς όπως ανέφερε δεν είναι διατεθειμένη να δίνει την συγκατάθεσή της σε προτάσεις που είναι ασύμφορες οικονομικά για τον σύλλογο και αποφέρουν μηδενικά έσοδα.

Η παραπάνω εξέλιξη σημαίνει ότι οι εντός έδρας αγώνες του «τριφυλλιού» σε όλα τα ομαδικά σπορ δεν θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ, με τους ανθρώπους των «πρασίνων» να καλούνται πλέον να διαχειριστούν μόνοι τους τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με άλλα κανάλια, αλλά μέχρι να υπάρξει κάποια συμφωνία, θα δρα αυτόνομα ως προς την κάλυψη των εντός έδρας μεταδόσεων.

«Ο σύλλογος μεγαλώνει καθημερινά σε όλα τα επίπεδα και απαιτεί τον ανάλογο σεβασμό», είναι η θέση του Ερασιτέχνη ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ