Γιαννόπουλος – «Μας άνοιξε η όρεξη με το ασημένιο μετάλλιο»

Γιαννόπουλος – «Μας άνοιξε η όρεξη με το ασημένιο μετάλλιο»

O πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος μίλησε για την επιτυχία της Εθνικής Νέων Γυναικών τονίζοντας πως τους άνοιξε η όρεξη με το μετάλλιο.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος βρέθηκε στη Νετάνια και παρακολούθησε από κοντά την επιτυχία της Εθνικής Νέων Γυναικών και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του παιχνιδιού  έχει ανοίξει η όρεξη για περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Γιαννόπουλος:

«Ήταν μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν. Πρώτα απ’ όλα στα κορίτσια μας, αλλά και στις προπονήτριές τους, στους συνοδούς, στην αρχηγό αποστολής, σε όλους. Ήταν η αποκορύφωση μιας πολύ πετυχημένης πορείας για το άθλημα μέσα στο 2021, με συνεχείς διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις. Μας άνοιξε η όρεξη για να πετύχουμε περισσότερα ακόμα να βρεθούμε ακόμα παραπάνω.

Και θα το πετύχουμε με το μακρόπνοο σχέδιο που έχουμε εκπονήσει. Περίπου 230 παιδιά πέρασαν φέτος από τις προεθνικές ομάδες, με σπουδαία αποτελέσματα και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το μέλλον. Συνεχίζουμε με ενότητα και σκληρή δουλειά και ελπίζουμε ότι θα βρεθούμε ψηλά, στην κορυφή, στις πολλές μεγάλες διοργανώσεις που υπάρχουν στο μέλλον σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Να πω επίσης ότι έγινε μια πολύ καλή διοργάνωση εδώ στο Ισραήλ και συγχαρητήρια σε όσους συντέλεσαν σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ