Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Εντάξει, δεν μπήκαν και με πιστόλι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλλον...
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός – Σκληρή ανακοίνωση κατά των προπαγανδιστών

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα σενάρια γύρω από το κέντρο υδάτινου αθλητισμού που θα δημιουργηθεί στο ΣΕΦ.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός – Σκληρή ανακοίνωση κατά των προπαγανδιστών | to10.gr

Ανακοίνωση σε αιχμηρό τόνο εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με αφορμή κάποια σενάρια γύρω από το κέντρο υδάτινου αθλητιμσού που θα δημιουργηθεί στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες τονίζουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους πως στον Ολυμπιακό δεν έχει χαριστεί ποτέ τίποτα, όπως συνέβη σε άλλες περιπτώσεις κατά το παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός προσκαλεί (από τώρα) την συντάκτρια (αντι)αθλητικού σάιτ στα εγκαίνια του κέντρου υδάτινου αθλητισμού και πολιτισμού που πρόκειται να κατασκευαστεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και θα ΕΚΜΙΣΘΩΝΕΤΑΙ από τα τμήματα του συλλόγου στον οποίο δεν χαρίστηκε ποτέ, τίποτα και από κανέναν.

H κρίσιμη διαφορά ανάμεσα στη δικαιοκρατούμενη και την ελλειμματική δημοσιογραφία, είναι ότι στην δεύτερη μπορεί κάποιος να παρουσιάσει μια διάτρητη έρευνα ως αποκαλυπτική.

Λυπούμαστε που η συγκεκριμένη «έρευνα» δεν είναι καν ελλειμματική, αλλά υπαγορευμένη σε έναν άνθρωπο που ευαγγελίζεται την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας, αλλά τελικά υπηρετεί την προπαγάνδα της κατευθυνόμενης».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από