Ιστορία που συγκλονίζει – Ο πασίγνωστος ράπερ που έσωσε τον Μάικ Τάισον από την ολική καταστροφή!

Ιστορία που συγκλονίζει – Ο πασίγνωστος ράπερ που έσωσε τον Μάικ Τάισον από την ολική καταστροφή!

Απίστευτο story με πρωταγωνιστές τον σπουδαίο πρώην boxer και έναν πασίγνωστο ράπερ...

Ο Μάικ Τάισον ήταν ένας από τους κορυφαίους μποξέρ όλων των εποχών. Και παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από τη δράση, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, ενώ συχνά πυκνά το όνομά του εμφανίζεται στην επικαιρότητα.

Στα χρόνια της ακμής της καριέρας του, ο Τάισον ζούσε μια ζωή στην απόλυτη χλιδή και την πολυτέλεια. Αυτοκίνητα, πάρτι, γυναίκες, ακόμη και… ναρκωτικά!

Είναι προφανές πως μία τέτοια πολυτάραχη ζωή θα έχει και τις συνέπειές της. Και ο Μάικ Τάισον, από την απόλυτη χλιδή και την περιουσία των 300 εκατομμυρίων δολαρίων, βρέθηκε στο… χείλος της καταστροφής και ένα βήμα από τη χρεοκοπία, επειδή εμπιστεύτηκε την περιουσία του σε λάθος ανθρώπους.

Το 2003, ήταν η χειρότερη χρονιά του θρυλικού μποξέρ. Αλλά λίγο πριν φτάσει στην πτώχευση και χάσει τα πάντα, ένας πασίγνωστος ράπερ αγόρασε την πολυτελή του έπαυλη στο Κονέκτικατ και τον έσωσε από την οικονομική καταστροφή. Ποιος ήταν αυτός ο ράπερ που έσωσε τον Μάικ Τάισον; Ο 50 cent!

Αυτή η κατοικία ήταν αρκετά δύσκολο να πουληθεί, αλλά αγοράστηκε στην τιμή των 4,1 εκατομμυρίων δολαρίων από τον 50 Cent. Ωστόσο, ο ράπερ στη συνέχεια έπρεπε να πουλήσει με τη σειρά του το σπίτι, αφού το κόστος συντήρησής του ήταν κοντά στις 63 χιλιάδες δολάρια το μήνα. Δυσβάσταχτο αν μη τι άλλο.

Στον περιβάλλοντα χώρο της εντυπωσιακής έπαυλης υπάρχει γήπεδο μπάσκετ και πολλές πισίνες τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού, ενώ αγέρωχο στέκεται στην είσοδο άγαλμα ενός λιονταριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ