Αβέβαιος για Μελβούρνη ο Ναδάλ

Αβέβαιος για Μελβούρνη ο Ναδάλ

Ο Ναδάλ έκανε την επανεμφάνιση του μετά από περίπου 4,5 μήνες, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρος αν θα πάει στην Μελβούρνη για το πρώτο σλαμ της νέας σεζόν.

Ο Ράφα Ναδάλ επανεμφανίστηκε στα courts μετά από περίπου 4,5 μήνες αλλά σε δηλώσεις ανέφερε ότι δεν ξέρει να θα πάει στην Αυστραλία για το πρώτο της σλαμ της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Ράφα επέστρεψε στη δράση μετά τον Αύγουστο, και μέχρι τώρα έχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Mubadala World Tennis Championship.

Αν τελικά αποφασίσει να κάνει το ταξίδι στην Αυστραλία, ο Ναδάλ θα παίξει στο 250άρι της Μελβούρνης (4/1) πριν το Australian Open, το οποίο αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ναδάλ:  

«Πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να εγγυηθώ 100%. Η σκέψη είναι να πάω εκεί και να προσπαθήσω για το καλύτερο στην Αυστραλία. Αυτός είναι ο στόχος, αυτή είναι η σκέψη. Αλλά πρέπει να δούμε πώς είναι το σώμα μου μετά από αυτές τις δύο μέρες και τότε θα είναι η ώρα των αποφάσεων. Πάω μέρα με τη μέρα σε αυτή τη φάση της καριέρας μου και μετά από όσα πέρασα, πρέπει να σκεφτώ καλά κάθε κίνηση».

«Χρειάζομαι χρόνο, ο δρόμος ήταν μακρύς. Ο κόσμος σκέφτεται την Ουάσινγκτον, αλλά εκεί έπαιξα δύο ματς σε πολύ άσχημες συνθήκες. Μετά το Roland Garros ήταν μια καταστροφή κατά μία έννοια, διότι το πόδι δεν με άφησε να προπονηθώ και να παίξω με τον σωστό τρόπο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ