Ζίντανσεκ – Σάκκαρη 1-2

Ζίντανσεκ – Σάκκαρη 1-2

Η Μαρία Σάκκαρη αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 σετ της Ταμάρα Ζίντανσεκ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Adelaide International 1

Η Μαρία Σάκκαρη αν και δυσκολεύτηκε και χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 (6-2, 0-6, 6-4) σετ της Ταμάρα Ζίντανσεκ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Adelaide International 1.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κυριάρχησε στο πρώτο σετ, που το πήρε εύκολα με 6-2 και δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα από την αντίπαλο της. Ωστόσο τα πράγματα στο δεύτερο σετ ήταν τελείως διαφορετικά, καθώς η Σάκκαρη έχασε εντελώς την την αυτοσυγκέντρωσή της, δεν μπόρεσε να πάρει ούτε ένα γκέιμ και η Σλοβένα αντίπαλος της έκανε εύκολα το 1-1 σετ επικρατώντας με 6-0 στα γκέιμ.

Η Μαρία Σάκκαρη στο τρίτο σετ μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί εύκολα με 3-0, όμως υπέπεσε πάλι σε αρκετά λάθη και η Ζίντανσεκ ισοφάρισε σε 3-3, ωστόσο η Ελλήνιδα τενίστρια αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και κατάφερε τελικά να πάρει το σετ με 6-4 παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ