Αποσύρθηκε ο Μπασιλασβίλι, πρώτη νίκη για τον Τσιτσιπά (2-0)

Αποσύρθηκε ο Μπασιλασβίλι, πρώτη νίκη για τον Τσιτσιπά (2-0)

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίρνει την πρώτη του νίκη για το 2022 και η Ελλάδα έκανε το 2-0 κόντρα στην Γεωργία.

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι λιγό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου σετ αποσύρθηκε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού και έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε ξεκούραστα την πρώτη του νίκη μέσα στο 2022. Η Ελλάδα έκανε το 2-0 κόντρα στην Γεωργία ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία της στο ΑΤΡ Cup.

Μετά από 33 λεπτά αγώνα και ενώ ο Στέφανος ήταν μπροστά στο σκορ με 4-1 γκέιμ, ενώ στο πέμπτο ήταν μπροστά με 30-0 ο Γεωργιανός κάθισε στην καρέκλα του και κάλεσε τον φυσιοθεραπευτή του, καθώς όπως ανέφερε είχε δυσκολία στην αναπνοή. Έτσι έφυγε για τα αποδυτήρια μαζί με τους γιατρούς και απλά επέστρεψε για να χαιρετήσει τον Τσιτσιπά, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο.

Ο αγώνας ήταν αδιάφορος βαθμολογικά καθώς αμφότερες οι ομάδες έχον αποκλειστεί από τα ημιτελικά, ωστόσο ήταν μια καλή προπόνηση για τους αθλητές εν όψει του Αustralian Open που ξεκινά στις 17 Ιανουαρίου.

Στον αγώνα τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε αρκετά δυνατά και εύκολα πήρε το πρώτο γκέιμ, με τον Γεωργιανό να απαντά άμεσα και να ισοφαρίζει σε 1-1 γκέιμ. Με άσο ο Τσιτσιπάς έκλεισε υπέρ του το τρίτο γκέιμ στο πρώτο σετ. Ενα λάθος του Μπασιλασβίλι έφερε το πρώτο break στο ματς για τον Στέφανο που στη συνέχεια έκανε το 4-1 στο σερβίς του με δύο λάθη του αντιπάλου του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ