Πρεβολαράκη: «Ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό»

Πρεβολαράκη: «Ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό»

Η Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο φημισμένο Διεθνές Τουρνουά Πάλης Ανδρών – Γυναικών της Βουλγαρίας «Νταν Κόλοφ – Νικόλα Πετρόφ» και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η «Κυρία της Ελληνικής Πάλης» ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο 2022 και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης για τους στόχους της στη τρέχουσα σεζόν, αλλά και τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε.

Όσα είπε η Πρεβολαράκη:

-Μαρία ξεκίνησες την χρόνια ιδανικά. Κατέκτησες το χρυσό μετάλλιο και αναδείχθηκες καλύτερη αθλήτρια της διοργάνωσης. Ποσό σημαντικό είναι αυτό για σένα;

«Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις ότι στα τουρνουά που συμμετέχεις πηγαίνεις καλά και να επιβεβαιώνεις έτσι ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ακολουθεί . Σίγουρα με γεμίζει αυτοπεποίθηση και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

-Τα τουρνουά είναι σημαντικά για να δεις σε τι κατάσταση είσαι. Μετά το χειρουργείο να θεωρήσουμε ότι επέστρεψες πιο δυνατή ή χρειάζεσαι ακόμα χρόνο;

«Ο τραυματισμός στο γόνατα με άφησε αρκετά πίσω και τώρα αρχίζω σιγά-σιγά να επανέρχομαι και να μην νιώθω σημαντικές ενοχλήσεις. Θεωρώ ότι χρειάζομαι μια προετοιμασία στο εξωτερικό με ξένες αθλήτριες ακόμη πριν το Ευρωπαϊκό τουρνουά γιατί μου λείπει η πάλη με γυναικεία σώματα, αφού στην Ελλάδα κάνω μόνο με αγόρια».

-Όταν ξεκινάς με χρυσό ανοίγει η όρεξη. Τι μπορούμε να περιμένουμε από σένα για τη συνέχεια της χρονιάς;

«Αυτή η χρονιά έχει τρεις σημαντικές διοργανώσεις το Ευρωπαϊκό, τους Μεσογειακούς και το παγκόσμιο πρωτάθλημα».

-Πρώτος μεγάλος στόχος το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τι περιμένουμε από εσένα;

«Ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό σε περίπου ένα μήνα όπου ελπίζω να συνεχίσω δυναμικά την προετοιμασία μου μέχρι τότε χωρίς κάποια ενόχληση στο γόνατα και να καταφέρω όπως και πέρσι να φέρω ένα μετάλλιο».

-Που θα ήθελες να αφιερώσεις το χρυσό μετάλλιο;

«Θα ήθελα πάρα πολύ να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου οι οποίοι πάρα το γεγονός ότι δεν κύλησαν όπως θα ήθελα στους Ολυμπιακούς Αγώνες συνεχίζουν να πιστεύουν σε εμένα και να με στηρίζουν και όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα και με βοηθούν στην προσπάθεια μου όπως ο σύλλογος μου, οι προπονητές, οι παρτενέρ μου και η ομοσπονδία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ