Η Κελεσίδου εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ

Η Κελεσίδου εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ

Η Τασούλα Κελεσίδου θα εκπροσωπήσει τον ΣΕΓΑΣ στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σαρωτική νίκη κατήγαγε η Τασούλα Κελεσίδου, στις εκλογές για την ανάδειξη νέου τακτικού εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η Ολυμπιονίκης της δισκοβολίας συγκέντρωσε 99 ψήφους, έναντι 38 του συνυποψηφίου της Νίκου Τσώνη (υπήρξαν ακόμη εννέα λευκά και δύο άκυρα ψηφοδέλτια) και έτσι θα είναι η αντικαταστάτρια του εκλιπόντα Βασίλη Σεβαστή στην ΕΟΕ.

«Μου είπαν ότι ήταν αιφνιδιαστική κίνηση να κατέβω ως υποψήφια. Αυτό που αποφάσισα ήταν μετά από ώριμη σκέψη και παρότρυνση πολλών ανθρώπων που πιστεύουν σε εμένα.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα από οποιαδήποτε θέση, κοντά στους ανθρώπους που αγωνίζονται, είναι μέσα στα στάδια με συνέπεια και εργατικότητα. Που έχουν αξίες και αρχές.

Να παροτρύνουμε όλους τους ανθρώπους του χώρου να είμαστε ενωμένοι για το καλό του στίβου. Όλοι ξέρουμε πως ένας δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μαζί.

Να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται, τους αθλητές μας, τους προπονητές και τα σωματεία μας», δήλωσε η Τασούλα Κελεσίδου, στη διάρκεια της ομιλίας της στη γενική συνέλευση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ