Στον τελικό του Ευρωπαϊκού ο Κολιτσόπουλος!

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού ο Κολιτσόπουλος!

Η Ελληνική Πάλη ζει για μια ακόμη φορά μεγάλες στιγμές.

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος πραγματοποιώντας πολύ μεγάλες εμφανίσεις έφτασε έως τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17 που διεξάγεται στην Ρουμανία. Παράλληλα ο Δημήτρης Θάνος θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ.

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος αγωνίστηκε στα 65κ. ελληνορωμαϊκής και με πολύ καλή ψυχολογία δεν άφησε σε κανέναν αντίπαλο περιθώριο να πιστέψει ότι μπορεί να τον νικήσουν. Ο Ελληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε με 3-0 του Σουηδού Σάκα. Στα προημιτελικά αντιμετωπίσε τον Φινλανδό Χρίστουκ και με νέα μεγάλη εμφάνιση επικράτησε με 3-1. Στον ημιτελικό ο Κολιτσόπουλος αντιμετώπισε τον Αρμένιο Χοβχανισιάν. Ο Ελληνας πρωταθλητής με τακτική για σεμινάριο ήρθε 1-1, αλλά υπερτερούσε στην ισοπαλία, μιας και είχε πάρει τελευταίος σημείο και προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα τον Αζέρο Γκασίμοβ με στόχο το χρυσό.

Στα 100κ. ο Δημήτρης Θάνος θα παλέψει αύριο στα ρεπεσάζ και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Στο πρώτο παιχνίδι ο Ελληνας πρωταθλητής νίκησε με 3-1 τον Κροάτη Ραντίσεβιτς. Ο Θάνος στη συνέχεια ηττήθηκε σε ένα οριακό παιχνίδι από τον Μπακίρ με 4-2. Ο Τούρκος πρωταθλητής έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε νέα ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή.

Αύριο το πρωί ο Θάνος θα αντιμετωπίσει τον Μολδαβό Γιέκοφ κι αν νικήσει θα παλέψει με τον Αζέρο Μαρντάνοφ για το χάλκινο μετάλλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ