Κωπηλασία: Ως πρώτοι στα προημιτελικά του Παγκοσμίου οι Ντούσκος και Παπακωνσταντίνου

Κωπηλασία: Ως πρώτοι στα προημιτελικά του Παγκοσμίου οι Ντούσκος και Παπακωνσταντίνου

Με τους καλύτερους χρόνους προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας οι Στέφανος Ντούσκος και Αντώνης Παπακωνσταντίνου

Ο Στέφανος Ντούσκος προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά του σκιφ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας που άρχισε σήμερα, Κυριακή (18/9), στο Ρατσίστε της Τσεχίας.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, τερμάτισε πρώτος στην προκριματική σειρά του, με χρόνο 06:55.30. Από τη σειρά του Γιαννιώτη σκιφίστα προκρίθηκαν επίσης απευθείας, ως 2ος ο Καναδός Τρέβορ Τζόουνς (06:58.41) και ως 3ος ο Ιρλανδός Μπράιαν Κολς (06:59.99).

Διαβάστε επίσης: Ρότζερ Φέντερερ: O «μαέστρος» που άλλαξε το παγκόσμιο τένις (vids)

Λίγο αργότερα πρώτος πέρασε τη γραμμή του φίνις ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στην προκριματική σειρά του.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο σκιφ ελαφρών βαρών τερμάτισε σε 06:54.00 και πήρε την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του αγωνίσματος. Ο Σιντ Αλίν Μπουντίνα από την Αλγερία ήταν 2ος (07:08.54), την τρίτη θέση κατέλαβε ο Νορβηγός Όσκαρ Σόενταλ (07:14.07) και την 4η ο Μοχάμεντ Αλ Καφάτζι από το Ιράκ (07:16.36).

Και αυτοί οι τρεις εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του σκιφ ελαφρών βαρών από την 3η προκριματική σειρά, καθώς στα προημιτελικά προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι κάθε προκριματικής σειράς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ