Δίχως ανταμοιβή οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους προκριματικούς των οργάνων στο Λίβερπουλ

Δίχως ανταμοιβή οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους προκριματικούς των οργάνων στο Λίβερπουλ

Tέσσερις Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν στους προκριματικούς των οργάνων, στην κατηγορία ανδρών, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Λίβερπουλ.

Με τη συμμετοχή τεσσάρων Ελλήνων αθλητών στους προκριματικούς των οργάνων, στην κατηγορία ανδρών, συνεχίστηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Λίβερπουλ.

Με το εθνόσημο αγωνίστηκαν στον 4ο από τους έξι προκριματικούς ομίλους των ανδρών ο Στέφανος Τσολακίδης (13,566 β. στο δίζυγο), ο Νίκος Ηλιόπουλος (13,400 β. στο δίζυγο και 12,733 β. στο μονόζυγο), ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (13,033 β. στους κρίκους) και ο Σταύρος Γκίνης (12.066 β. στους κρίκους), που έδειξαν καλά στοιχεία ως επί το πλείστον, αλλά οι βαθμολογίες τους δεν αποδείχθηκαν αρκετές ώστε να τους βάλουν σε τροχιά διάκρισης.

Διαβάστε επίσης: Η πόρτα του Ρέντη «άνοιξε»: 1+2 αναχωρήσεις στο πρώτο «κύμα» της εκκαθάρισης του ερυθρόλευκου ρόστερ

Την ελληνική παρουσία στους αποψινούς προκριματικούς της διοργάνωσης θα ολοκληρώσει ο Απόστολος Κανέλλος, ο οποίος έχει κληρωθεί να πάρει μέρος στον 6ο και τελευταίο όμιλο (23:00 – 00:50 ώρα Ελλάδας), εκτελώντας προγράμματα και στα έξι όργανα του σύνθετου ατομικού (έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, άλμα, δίζυγο, μονόζυγο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ