Νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ο Λευτέρης Πετρούνιας

Νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ο Λευτέρης Πετρούνιας

Ο δις Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας θα είναι ο νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών-αθλητριών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Ο.

Ο δις Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας θα είναι ο νέος τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών-αθλητριών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Ο., έπειτα από πρόταση του Προέδρου Αθανάσιου Σταθόπουλου και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στην 23η φετινή συνεδρίασή του την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διαδέχεται τον πρωταθλητή του τραμπολίνο Απόστολο Κουταβά, ο οποίος με επιστολή του γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση και από το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο.

Διαβάστε επίσης: Θοδωρής Πάτερος: «Πραγματοποιώ το όνειρό μου στις ΗΠΑ»

Παράλληλα, ως αναπληρωματική εκπρόσωπος των αθλητών-αθλητριών της Γυμναστικής ορίστηκε, επίσης με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., η πρωταθλήτρια του τραμπολίνο Λίλα Κασάπογλου, αντικαθιστώντας την αποχωρήσασα πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ελένη Κελαϊδίτη.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ευχαριστούν τον απερχόμενο εκπροσώπο των αθλητών-αθλητριών Απόστολο Κουταβά για την προσφορά του και εύχονται στον Λευτέρη Πετρούνια καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ