Ακυρώθηκε η συνέντευξη Μπάιντεν πριν τον τελικό του Super Bowl

Ακυρώθηκε η συνέντευξη Μπάιντεν πριν τον τελικό του Super Bowl

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, τελικά δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη την Κυριακή σε κανάλι του ομίλου Fox πριν από τον τελικό του Super Bowl.

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, τελικά δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη την Κυριακή σε κανάλι του ομίλου Fox πριν από τον τελικό του Super Bowl, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Fox, προσφέροντας έτσι άλλη μια ανατροπή σε αυτή την ιστορία.

«Η ομάδα μας της Fox πέταξε από το Λος Άντζελες στην Ουάσιγκτον για τη συνέντευξη, αλλά μάθαμε ότι ο (Λευκός Οίκος) δεν θα παρευρεθεί», είπε η πηγή, μιλώντας υπό την κάλυψη της ανωνυμίας.

Διαβάστε επίσης: Το «καθαρό» μυαλό και οι ψύχραιμες αποφάσεις δίνουν λύσεις

Η Καρίν Ζαν-Πιέρ, εκπρόσωπος του Τζο Μπάιντεν, δήλωσε την Παρασκευή (10/2) ότι η Fox Corporation, ένα παρακλάδι της συντηρητικής αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης του Αυστραλοαμερικανού μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ, είχε ζητήσει αυτή η συνέντευξη για το Fox Soul.

Η Καρίν έγραψε στο Twitter ότι ο 80χρονος Δημοκρατικός Πρόεδρος «καλωσορίζει» την ευκαιρία να μιλήσει «για το Super Bowl και σημαντικά θέματα που αφορούν την καθημερινή ζωή των Αφροαμερικανών». Μετά απ΄ αυτό, η Fox εξήγησε ότι στην πραγματικότητα υπήρξε «λίγη σύγχυση όταν ο Λευκός Οίκος επικοινώνησε με τη Fox Soul το βράδυ της Πέμπτης».

«Οι Fox Soul ανυπομονούν να μιλήσουν με τον Πρόεδρο για το Super Bowl την Κυριακή», ανέφερε το συγκρότημα σε δήλωση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, νέα ανατροπή σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (σε ώρες Ευρώπης).

Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου εξηγώντας ότι είχε οργανώσει «μια συνέντευξη του Προέδρου με τους παρουσιαστές του Fox Sports Μάικ Χιλ και Βιβίκα Φοξ πριν το Super Bowl, αλλά η Fox Corporation ακύρωσε τη συνέντευξη».

Πριν τον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το υψηλότερο σε τηλεθέαση event της χρονιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες -εκατό εκατομμύρια τηλεθεατές το 2022-, προηγείται παραδοσιακά μια συνέντευξη με τον Πρόεδρο στο κανάλι που μεταδίδει τον αγώνα.

Φέτος, το Fox θα δείξει τη συνάντηση μεταξύ των Τσιφς του Κάνσας Σίτι και των Ιγκλς της Φιλαδέλφειας.

Το πιο γνωστό από τα κανάλια του ομίλου Fox είναι το Fox News, ένα κανάλι αποκλειστικά για ειδήσεις με μια σαφώς συντηρητική σύνθεση, του οποίου οι σχολιαστές και οι καλεσμένοι «στοχεύουν» τακτικά τον Τζο Μπάιντεν.

Ως εκ τούτου, οι εικασίες ήταν πολλές τις τελευταίες ημέρες για τη διεξαγωγή της συνέντευξης. Ο κ. Μπάιντεν έχει μιλήσει τα δύο προηγούμενα χρόνια στο NBC και στο CBS, αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ