Πάλη: Πέμπτος στη Βουλγαρία ο Παγκαλίδης, στα ρεπεσάζ οι Παπαδόπουλος και Τερζίδης

Πάλη: Πέμπτος στη Βουλγαρία ο Παγκαλίδης, στα ρεπεσάζ οι Παπαδόπουλος και Τερζίδης

Με την 5η θέση από το πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά DAN KOLOV – NIKOLA PETROV που διεξάγεται στην Βουλγαρία θα επιστρέψει ο Ηλίας Παγκαλίδης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 82κ. ελληνορωμαϊκής και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Ο… γιατρός αντιμετώπισε τον Νικόλοφ και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ηττήθηκε με 8-6.

Στα 87κ. παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον, καθώς θα έχουμε διπλή εκπροσώπηση στα ρεπεσάζ. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλοςστο εναρκτήριο του παιχνίδι νίκησε με 11-3 τον Σέρβο Σίμοβιτς, Στη συνέχεια σημείωσε δεύτερη νίκη αυτή την φορά με τεχνική υπεροχή επί του Ιάπωνα Ομπι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μίτσελ και ο κομβικός Μασούρας (vids)

Στα προημιτελικά, όμως έχασε από τον Νοβίκοφ. Ο Βούλγαρος έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή, καθώς έφτασε έως τον τελικό. Στα ρεπεσάζ ο Παπαδόπουλος θα παλέψει με τον Ελβετό Μπέτσχαρτ κι αν επικρατήσει θα αντιμετωπίσει τον Αρμένιο Ναζαριάν για το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Χρήστος Τερζίδης είναι ο έτερος πρωταθλητής που θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ. Στον προκριματικό γύρο πάλεψε με τον Φιλτσάκοφ και ηττήθηκε με 5-0. Ο Βούλγαρος έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχει ο Τερζίδης στα ρεπεσάζ. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Μιγιαμότο και αν επικρατήσει θα αγωνιστεί απέναντι στον Αλγερινό Αζάρα για το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Αζάρα ήταν αυτός που ανέκοψε την πορεία του Θοδωρή Τσάρδα, καθώς στον προκριματικό γύρο επικράτησε με 9-1.

Στην κατηγορία των 97κ. είχαμε τριπλή ελληνική εκπροσώπηση. Ο Λαοκράτης Κεσίδης ξεκίνησε τη διοργάνωση εντυπωσιακά και επικράτησε με τεχνική υπεροχή του Ιάπωνα Οκούντα. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Μίλοφ και ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή.

Ο Ανέστης Ζαριφές αντιμετώπισε τον Ιρανό Νταντκαχ και έχασε με τεχνική υπεροχή. Τον αποκλεισμό γνώρισε και ο Σπύρος Κουντουρατζής, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολλανδού Στένκερμπουργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ