Κουντούρης: «Δεν βλέπει κανένας υπεύθυνος τι γίνεται στην ΕΡΤ;»

Κουντούρης: «Δεν βλέπει κανένας υπεύθυνος τι γίνεται στην ΕΡΤ;»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ΕΡΤ και στα… ψίχουλα που δίνει για την τηλεοπτική κάλυψη των ερασιτεχνικών αθλημάτων.

Πολλά και ενδιαφέρονται είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11).

Ο Μιχάλης Κουντούρης, εκτός από την φοροδιαφυγή και αθέμιτο ανταγωνισμό, μίλησε επίσης για την ΕΡΤ και τα… ψίχουλα που προσφέρει για την κάλυψη των ερασιτεχνικών αθλημάτων. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στο βόλεϊ, τονίζοντας ότι η Δημόσιο Τηλεόραση δίνει μόλις 250.000 € για την κάλυψη των αγώνων της Α1.

Διαβάστε επίσης: Τι αναφέρει στην έφεση του ο Ολυμπιακός και γιατί πιστεύει ακράδαντα στη δικαίωση…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να μιλήσουμε λίγο για την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόρασης, άλλο τρομερό επίτευγμα εκεί πέρα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να καλύπτει τα ερασιτεχνικά αθλήματα, υποχρέωσή της, όχι τις ανώνυμες εταιρίες, τις ΠΑΕ, τις ΚΑΕ. Δεν επιτίθεμαι στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Μοίρασαν στο μπάσκετ 8.000.000. Και στο βόλεϊ δίνουν 250.000. Δηλαδή 3.000% πάνω. Αυτή είναι η αναλογία; Μοιράσανε σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα με τρεις και τέσσερις μεγάλες ομάδες μηδέν, 250.000; Αυτή είναι η αναλογία του βόλεϊ και του μπάσκετ; Σε καμία περίπτωση δεν λέμε να πάρουν παραπάνω ή τα ίδια, αλλά 3.000% διαφορά; Και δικαιολογίες;

Τι γίνεται εκεί πέρα; Δεν βλέπει κανένας υπεύθυνος, κανένας υπουργός, τι γίνεται στην ΕΡΤ; Που τους κράζουν όλοι. Που βγαίνουν και ζητάνε λεφτά από τις Εθνικές ομάδες. Πήγε μια πρόταση στην ΕΡΤ και στον κ. Ζούλα και στο Μαξίμου και στα υπουργεία αθλητισμού και παντού και από τις ομοσπονδίες όλες, σύσσωμες, που έλεγε: Δώστε μας 2.500.000 για όλες τις Α1, όλα τα Κύπελλα και όλες τις Εθνικές ομάδες. Και δεν είχαν το φιλότιμο αυτοί οι άνθρωποι να πουν ότι είναι και οι Εθνικές ομάδες μέσα, θα το κάνουμε. Και να έχουν ένα προϊόν και να το πουλάνε σε όλες τις μεγάλες εταιρείες και να έχουν μια βάση. Η σταθερότητα και η βάση είναι το πιο σημαντικό στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις μικρές ομάδες, για να μπορέσεις να χτίσεις, να μην διαλύσουν τα τμήματα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν ξέρουν να το κάνουν οι άνθρωποι! Δεν ξέρουν να επιφέρουν τη σταθερότητα, αυτοί που διοικούν τον αθλητισμό, δεν ξέρουν να το κάνουν ή τον έχουνε γραμμένο τον αθλητισμό, δεν ξέρω γιατί. Κάποιοι θεωρούν κακό τον αθλητισμό. Να μην κάνουν τα παιδιά μας αθλητισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ