Τέταρτος φετινός ευρωπαϊκός τελικός για τον Ολυμπιακό (vids)

Τέταρτος φετινός ευρωπαϊκός τελικός για τον Ολυμπιακό (vids)

Μετά τη γυναικεία ομάδα πόλο και τα δύο τμήματα βόλεϊ και η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού προκρίθηκε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού προκρίθηκε στον τελικό του Len Champions League και το βράδυ του Σαββάτου θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος φετινός ευρωπαϊκός τελικός για τον Ολυμπιακό, καθώς εκτός από την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης συμμετείχε τόσο η γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου, όσο και τα δύο τμήματα του βόλεϊ!

Συγκεκριμένα, οι πολίστριες του Ολυμπιακού συμμετείχαν στο Final 4 του Len Trophy, όπου στον ημιτελικό κέρδισαν την Πάντοβα με 10-4 και στον τελικό ηττήθηκαν με 13-11 από την Ουγγρική Ντουναϊσβάρος.

https://www.youtube.com/watch?v=fqTav8P8GJA

Στο βόλεϊ η γυναικεία ομάδα των Πειραιωτών στον τελικό του Challenge Cup αντιμετώπισε την Μπούρσα, με την τούρκικη ομάδα να κερδίζει στο Ρέντη με 3-2 και τις Ερυθρόλευκες να κερδίζουν στην Τουρκία με 3-1. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς πήρε μια καθαρή νίκη στην Προύσα και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης!

Πολύ κοντά στο ευρωπαϊκό τρόπαιο έφτασε και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες στον τελικό του Challenge Cup αντιμετώπισαν την Ραβένα. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ιταλία ηττήθηκε με 3-1. Στο δεύτερο που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή (ήττα 1-3).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ