Τα φιλιά της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι μετά τη νίκη στο Super Bowl

Τα φιλιά της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι μετά τη νίκη στο Super Bowl

Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι ζουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας για τις κάμερες και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μετά τη νίκη των Chiefs στο Super Bowl, η Τέιλορ Σουίφτ αντάλλαξε παθιασμένα φιλιά και μια μεγάλη αγκαλιά με τον Τράβις Κέλσι .

Οι Chiefs κέρδισαν το Super Bowl σε ένα αγώνα θρίλερ, με την Τέιλορ Σουίφτ να είναι έτοιμη να κλάψει μετά τη νίκη της ομάδας του συντρόφου της Κέλσι.

Διαβάστε επίσης: Πρωταθλητές στο NFL ξανά οι Κάνσας Τσιφς και ο Γιώργος Καρλαύτης – Νίκησαν το Σαν Φρανσίσκο σε ένα μυθικό ματς (vids)

Αμέσως μετά τη νίκη τους, ο Κέλσι έτρεξε στο μέρος της Τέιλορ Σουίφτ με την οποία αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά και μια μεγάλη αγκαλιά.

Η Τέιλορ Σουίφτ φαινόταν να συγκρατεί τα δάκρυά της, δείχνοντας στον Travis Kelce πόσο περήφανη ήταν που κέρδισε το μεγάλο παιχνίδι.

Φουλ στις αγκαλιές και τα φιλιά

Μοιράστηκαν πολλές αγκαλιές και φιλιά, με τις κάμερες να είναι στραμμένες πάνω τους και να καταγράφουν τις τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους.

«Πρέπει να παλέψεις για το δικαίωμά σου στο πάρτι!» ούρλιαξε κάποια στιγμή ο Κέλσι, με την Τέιλορ Σουίφτ να κοιτάζει τον σύντροφό της γεμάτη θαυμασμό.

Ενώ οι θαυμαστές έκαναν εικασίες και ήλπιζαν σε μια πρόταση του Κέλσι μετά τη νίκη του Super Bowl, το ζευγάρι αρκέστηκε στα παθιασμένα φιλιά και τις αγκαλιές.

Οι κάμερες κατέγραψαν μια στιχομυθία ανάμεσα στον Κέλσι και την Τέιλορ Σουίφτ, με τη λαμπερή τραγουδίστρια να παραδέχεται πως «ήταν απίστευτο, ένα από τα πιο τρελά πράγματα που έχω ζήσει ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ