Eπίσημη «πρώτη» για την Εθνική Χάντμπολ

Eπίσημη «πρώτη» για την Εθνική Χάντμπολ

Την πρώτη της προπόνηση έκανε στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ η Εθνική Ανδρών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019 . Η Ελλαδα θα παίξει φιλικό παιχνίδι στο Λουξεμβούργο στις 22/10 (19:39), στις 25/10 (20:30) θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου την Ολλανδία στο Ρότερνταμ, ενώ στις 29/10 (19:00) θα υποδεχθεί την Τουρκία στο […]

Την πρώτη της προπόνηση έκανε στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ η Εθνική Ανδρών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019 .

Η Ελλαδα θα παίξει φιλικό παιχνίδι στο Λουξεμβούργο στις 22/10 (19:39), στις 25/10 (20:30) θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου την Ολλανδία στο Ρότερνταμ, ενώ στις 29/10 (19:00) θα υποδεχθεί την Τουρκία στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση ήταν οι εξής: Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κανδύλας, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Δομπρής, Συγγάρης (ΑΕΚ), Μούγιτς (Διομήδης Άργους), Μάλλιος (Μπούρσα- Τουρκία), Παπαδόπουλος (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Οι αθλητές Γουργούμης, Αραμπατζής, Αραπακόπουλος και Μωραϊτης δεν ήταν παρόντες, καθώς αγωνίστηκαν στον σημερινό αγώνα ΠΑΟΚ- Δούκα για την Handball Premier και θα ενσωματωθούν αύριο. Το ίδιο και οι οι Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Λοίζος (Κέρχενγκ- Λουξεμβούργο), Χερουβείμ (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο Λουξεμβούργο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γραμματικός δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Ήταν η πρώτη συγκέντρωση μετά από μεγάλο διάστημα. Τα παιδιά είναι ευδιάθετα. Από αύριο που θα είμαστε όλοι μαζί θα πούμε κάποια πράγματα για τους αντιπάλους μας. Έχουμε κατορθώσει μαζί με τον συνεργάτη μου τον Γιώργο Βασιλειάδη, να συλλέξουμε αρκετές πληροφορίες για την Ολλανδία και την Τουρκία. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν πρωί (κλειστό Νέας Ιωνίας) και απόγευμα (ΟΑΚΑ) την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα γίνει πρωινή προπόνηση». 

Ο διεθνής πλέι μέικερ Χάρης Μάλλιος τόνισε: «Είναι μια καινούργια προσπάθεια σε μία νέα διοργάνωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου του 2019. Ο όμιλος είναι ανοιχτός, φυσικά και έχουμε τις πιθανότητές μας που πρέπει να εξαντλήσουμε. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, ακριβώς σε μία εβδομάδα παίζουμε στην Ολλανδία. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι». 

Ο Μπάμπης Δομπρής που κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών επεσήμανε: «Είναι πολύ ωραία εμπειρία να βρίσκεσαι εδώ. Όταν το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και εσύ συνεχίζεις να κάνεις προπόνηση σε υψηλό επίπεδο είναι ωραίο συναίσθημα. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε αθλητής θα ήθελε να είναι στη θέση μου, είναι τιμή να βρίσκεσαι στην Εθνική. Τα παιχνίδια με Ολλανδία και Τουρκία είναι δύσκολα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε σκληρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ