Μπίλας – Γκολομέεβ: «Θέλαμε να κάνουμε το 1-2» (vid)

Μπίλας – Γκολομέεβ: «Θέλαμε να κάνουμε το 1-2» (vid)

Κριστιάν Γκολομέεβ και ο Στέργιος Μπίλας, μίλησαν μετά την απίθανη κούρσα τους στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.

Οι Κριστιάν Γκολομέεβ και Στέργιος Μπίλας πέτυχαν ανεπανάληπτο «1-2» στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.

Με επιδόσεις 21.72 και 21.73 αντίστοιχα, οι δύο αθλητές βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις του βάθρου, κάτι που είναι η πρώτη φορά, που η ελληνική κολύμβηση πετυχαίνει σε μεγάλη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις που «βλέπουν» την έξοδο, η πρόταση στον Γκος και η αινιγματική ανάρτηση του Έβανς (pics)

Αμέσως μετά την επιτυχία τους, φανεροί ευτυχισμένοι, μίλησαν και οι δύο τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος τους ήταν το «1-2».

Οι δηλώσεις τους

Πρώτα μίλησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ: «Ευχαριστούμε πολύ. Είπαμε με τον Στέργιο θέλαμε να κάνουμε το 1-2. Το θέλαμε πολύ. Προσωπικά είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος και το ήθελα πολύ. Μου έλειπε το χρυσό, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος».

Και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Στέργιος Μπίλας: «Δεν έχω λόγια, μου βγήκε η κούρσα. Τερμάτισα καλά, κάναμε το 1-2. Είναι δικαίωση των κόπων μας, με τους ίδιους γυμναστές, έχουμε το ίδιο τιμ πίσω μας. Είναι κάτι απίστευτο δεν μπορώ να το περιγράψω».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ