Οριστικό: Παραιτείται ο Κατσαρής από τον ΑΣ ΠΑΟΚ!

Οριστικό: Παραιτείται ο Κατσαρής από τον ΑΣ ΠΑΟΚ!

Ο Θανάσης Κατσαρής παραιτείται από την προεδρία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έχουν συμβεί για τη Νέα Τούμπα - Συντάσσει επιστολή που θα δημοσιευτεί μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (23/6)

Ο Θανάσης Κατσαρής, μετά από 27 χρόνια στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτησή του προς το διοικητικό συμβούλιο το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (23/6).

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει στην επιστολή παραίτησης, που έχει ήδη ετοιμάσει, να εξηγεί τους λόγους, ενώ παράλληλα θα αναφέρει στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου το τι συζήτησε και συμφώνησε με τον επιχειρηματία, Αριστοτέλη Μυστακίδη, για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα, το οποίο και δεν είναι δεσμευτικό για τον Σύλλογο και τον επόμενο πρόεδρο του.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη βραδιά του Λορέντζο Πιρόλα (vids)

Τι σημαίνει ότι ο παραιτείται ο κ. Κατσαρής για την επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ; Η παραίτηση του ανοίγει τον δρόμο για σημαντικές διοικητικές εξελίξεις στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιο μέλος του Δ.Σ. να αναλάβει την προεδρία, τότε ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η επόμενη μέρα στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι κρίσιμη, καθώς ο σύλλογος θα κληθεί να διαχειριστεί όχι μόνο τη διοικητική μετάβαση, αλλά και τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των εγκαταστάσεων και της ανάπτυξης του συλλόγου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ