Βραβεία ΠΣΑΤ: Τιμήθηκε ο Ολυμπιακός για τα 100 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς (vid)

Βραβεία ΠΣΑΤ: Τιμήθηκε ο Ολυμπιακός για τα 100 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς (vid)

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου βράβευσε τον Ολυμπιακό για τα 100 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς.

Την τιμητική του είχε ο Ολυμπιακός στα βραβεία του ΠΣΑΤ και στη λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του κόσμου, βραβεύτηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου για τα 100 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς.

Ο ΠΣΑΤ στην ανακοίνωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. για τα 100 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς:

Ο ιστορικός σύλλογος του Ολυμπιακού, που ιδρύθηκε στις 10/3/1925, είναι από τα πλέον οργανωμένα σωματεία στην Ελλάδα, με παρουσία και επιτυχίες σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα.

Με την πολυετή παρουσία του και τις αμέτρητες διακρίσεις, αποτελεί ένα ζωντανό σύμβολο του ελληνικού αθλητισμού, συνεχίζοντας να γράφει τη δική του ιστορία.

Στο πρόσωπο Γενικού Γραμματέα του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Νάκου, τιμάται το σύνολο του Συλλόγου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ