Ολυμπιακός: Από την Πέμπτη (27/09) τα διαρκείας για τον Ερασιτέχνη

Ολυμπιακός: Από την Πέμπτη (27/09) τα διαρκείας για τον Ερασιτέχνη

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί από αύριο θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν και να ενισχύσουν οικονομικά τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί από το πρωί της Πέμπτης θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κάρτες διαρκείας και να κλείσουν θέση στα γήπεδα όπου αγωνίζονται οι ομάδες του συλλόγου, ενισχύοντας οικονομικά τα τμήματα της αγαπημένης τους ομάδας. Οι κάρτες διαρκείας VIP θα διατίθενται καθημερινά από το τμήμα Μελών και Φιλάθλων, που βρίσκεται κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7, που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας, ότι την Πέμπτη (27/9) ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας της σεζόν 2018-2019.

Οι κάρτες διαρκείας VIP (για όλα τα αθλήματα), θα διατίθενται καθημερινά από το τμήμα Μελών και Φιλάθλων (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7) που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00.

Για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

* 200€: Επιλογή VIP για όλα τα αθλήματα.

* 250€: Επιλογή VIP θέσης για όλα τα αθλήματα (επιπλέον επιλογή στη δεύτερη σειρά court seat στο Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών)

* 300€: Επιλογή VIP θέσης για όλα τα αθλήματα (επιπλέον επιλογή στην πρώτη σειρά court seat στο Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών)

Οι θέσεις στα court seat για το βόλεϊ ανδρών και γυναικών είναι περιορισμένες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior της σεζόν 2018-2019, έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, κατά προτεραιότητα (μέχρι την κάλυψη της χωρητικότητας των γηπέδων) σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τ: +30 211 1007060

F: +30 210 4824207

Ε: [email protected][email protected]

W: www.olympiacossfp.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ