Τέσσερις προκρίσεις στους «32» για τους Ελληνες αθλητές

Τέσσερις προκρίσεις στους «32» για τους Ελληνες αθλητές

Με πολύ καλές εμφανίσεις ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο ανοιχτό πρωτάθλημα Μπάντμιντον που πραγματοποιείται στα Χανιά.

Οι Ελληνες αθλητές έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο που ήρθε και χειροκρότησε ζεστά την προσπάθειά τους πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις και είχαμε 4 προκρίσεις στον γύρο των «32». Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την τοπική κοινωνία στο κλειστό γυμναστήριο βρέθηκαν πολλά σχολεία. Οι μικροί μαθητές δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα, καθώς φώναζαν ρυθμικά τα ονόματα των αθλητών ξεσηκώνοντας όχι μόνο τους Ελληνες αθλητές, αλλά και τις ξένες αποστολές, που όπως έλεγαν δεν είχαν συναντήσει ανάλογη ατμόσφαιρα σε αγώνες Μπάντμιντον.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgreekbadminton%2Fvideos%2F509238656257738%2F&show_text=0&width=560

Στα αγωνιστικά στο απλό ανδρών ο Ηλίας Ξάνθου αποκλείστηκε στον γύρο των 32 από τον Ελβετό Κουέζνι, από τον οποίο έχασε 2-1. Στον προκριματικό γύρο αποκλείστηκαν οι Παναγιώτης Σκαρλάτος, Γιώργος Γάλβας και Πέτρος Τέντας.

Στο απλό γυναικών, η Πολύβια Τζήκα ηττήθηκε από τον Ινδή Λαντ με 2-0. Με το ίδιο σκορ λύγισε και η Ματίνα Σωτηρίου από την Σάαρ, ενώ 2-0 έχασε και η Αρτεμις Αναστασίου από την Τσέχα Τομάλοβα. Στα προκριματικά αποκλείστηκαν οι: Ειρήνη Τέντα, Ραφαηλία Μερτζεμέκη, Θεοδώρα Φραγκουλίδου, Ελένη Μουτεβελίδου και Ειρήνη Γκουγκλέρη.

Το Παγκόσμιο ανοιχτό πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν η ΕΟΦΣΑ, η Περιφέρεια Χανίων, η Περιφερειακή ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων, ενώ πολύτιμοι χορηγοί είναι οι ANEK Lines, Blue Star Ferries και τα νερά Κρήτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ