Αγώνες ανθρωπιάς στον Άρη

Αγώνες ανθρωπιάς στον Άρη

Το τμήμα CrossFit και Άρσης Βαρών των κίτρινων διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το φιλανθρωπικό «Lift For Life».

Μια ξεχωριστή σειρά αγώνων ανοιχτή στο κοινό θα πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο (15-16/12) στις εγκαταστάσεις του τμήματος CrossFit και Άρσης Βαρών του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η διοργάνωση «Lift For Life», όπως ονομάζεται, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό να στηρίξει οικονομικά τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες «Λάμψη».
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει αναλυτικά:
«Για 2η συνεχόμενη χρονιά τα τμήματα CrossFit και Άρσης Βαρών του Συλλόγου μας διοργανώνουν φιλανθρωπικούς αγώνες σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες «Λάμψη». Φέτος την προσπάθεια αυτή ενισχύει  και το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας.
Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν γι’ αυτό το σκοπό. Οι αγώνες με την ονομασία θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 15-16 /12 στις εγκαταστάσεις του τμήματος. Καλεσμένοι είναι όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να υποστηρίξουν αυτό το σκοπό!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ