Νέο πανελλήνιο ρεκόρ η Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ η Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα

Την καλύτερη εμφάνιση της τριμελούς ελληνικής αποστολής στην πόλη Χανγκζού της Κίνας, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, έκανε στα 100μ. πεταλούδα η Άννα Ντουντουνάκη.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε την παρουσία της καταλαμβάνοντας τη 13η θέση στους ημιτελικούς, ενώ βελτίωσε εκ νέου το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε σημειώσει τα ξημερώματα. Η 23χρονη κολυμβήτρια τερμάτισε 7η στη δεύτερη ημιτελική σειρά με χρόνο 57.42, καταρρίπτοντας το 57.64 που είχε πετύχει στα προκριματικά.

Η Ντουντουνάκη έκανε το καλύτερο που μπορούσε, καθώς η οκτάδα του τελικού βρισκόταν πολύ μακριά (56.80 έκανε η Κινέζα Γιτσούν Γουάνγκ, που πέρασε όγδοη), και επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας μία συμμετοχή σε ημιτελικό και τρία πανελλήνια ρεκόρ (είχε προηγηθεί το ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα).

Η ελληνική παρουσία στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται αύριο (16/12) τα ξημερώματα, με τον Απόστολο Χρήστου να συμμετέχει στη 2η προκριματική σειρά των 200μ. ύπτιο, χωρίς ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό (έχει την 27η επίδοση με 1:57.09).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ