Ψηφίστε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή για το 2018  (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή για το 2018 (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε τον κορυφαίο Ελληνα αθλητή για το 2018 μέσα από την ψηφοφορία που διενεργεί.

Μόνο… τέτοια δεν αποδείχθηκαν για το ελληνικό αθλητισμό το 2018 τα λεγόμενα «μικρά» σπορ. Μάλλον το ακριβώς αντίθετο. Μεγάλα, η για να είμαστε πιο ακριβείς τεράστια.

Τα ατομικά αθλήματα προσέφεραν σπουδαίες διακρίσεις μέσα στο έτος που μας αποχαιρετά.

Αρκεί και μόνο κάποιος να αναφέρει τα ονόματα των αθλητών και θα καταλάβει τι ακριβώς εννοούμε. Λευτέρης Πετρούνιας, Αννα Κορακάκη, Κατερίνα Στεφανίδη, Στέφανος Τσιτσιπάς, Νικόλ Κυριακοπούλου και Μαρία Μπελιμπασάκη κ.α. μας έκαναν περήφανους σε παγκόσμιο ή ευρωπαϊκό επίπεδο με τις επιδόσεις ο καθένας στο άθλημα του.

Φυσικά υπάρχει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μπορεί να μην διακρίνεται σε ατομικό σπορ, αλλά στο μπάσκετ, ωστόσο δεν μπορούμε να τον αφήσουμε έξω από την ψηφοφορία του καλύτερου αθλητή. Με τη συνεχώς ανοδική πορεία που διαγράφει στο ΝΒΑ, ο Greek Freak διαφημίζει συνεχώς τη χώρα μας στην μεγαλύτερη αγορά του Παγκοσμίου αθλητισμού, που είναι οι ΗΠΑ.

Στο παρακάτω γκάλοπ μπορεί να ψηφίζετε ποιος για εσάς ήταν ο κορυφαίος αθλητής σε ατομικό σπορ μέσα από τις επιλογές που σας παραθέτει to10.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ