Ψηφίστε την κορυφαία ελληνική ομάδα για το 2018 (Γκάλοπ)

Ψηφίστε την κορυφαία ελληνική ομάδα για το 2018 (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε την κορυφαία ομάδα του ελληνικού αθλητισμού για το 2018 μέσω της ψηφοφορίας που διενεργεί.

To10.gr σας ζητάει να αναδείξετε με την ψήφο σας την κορυφαία ελληνική ομάδα για το περασμένο έτος με την επιλογή να μην είναι διόλου εύκολη…

Κι αυτό καθώς εκτός από τους εγχώριους τίτλους που είναι δεδομένοι κάθε σεζόν, οι ομάδες μας τα πήγαν πολύ καλά και εκτός συνόρων με επιτυχίες και διακρίσεις σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.

Η κατάκτηση του Basketball Champions League από την ΑΕΚ, η κατάκτηση του Challenge Cup στις γυναίκες από τον Ολυμπιακό, όπως και η ανάδειξη της ανδρικής ομάδας πόλο των Πειραιωτών σε πρωταθλητές Ευρώπης, αναμφίβολα αποτελούν τεράστιες επιτυχίες.

Επίσης άξιες λόγου είναι η συμμετοχή της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ στον τελικό του Challenge Cup στο χάντμπολ όπως επίσης και η συμμετοχής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης στο βόλεϊ.

Φυσικά υπάρχουν και οι εγχώριες διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό να κατακτά το πρωτάθλημα στο μπάσκετ, την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται Κυπελλούχος Ελλάδας και την Ενωση Κυπελλούχος στο μπάσκετ.

Παρακάτω μπορείτε να ψηφίσετε ποια θεωρείται την καλύτερη ομάδα της χρονιάς που πέρασε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ