Θλιβερές εικόνες εγκατάλειψης στην ανοιχτή πισίνα καταδύσεων του ΟΑΚΑ (pics)

Θλιβερές εικόνες εγκατάλειψης στην ανοιχτή πισίνα καταδύσεων του ΟΑΚΑ (pics)

Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Τα λόγια είναι «φτωχά» για να περιγράψει κάποιος την κατάσταση που επικρατεί. Η πισίνα καταδύσεων στο ΟΑΚΑ θυμίζει ρημαγμένο τοπίο

Η εικόνα πολλών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 είναι αποκαρδιωτική με τα σημάδια της εγκατάλειψης να προκαλούν θλίψη. Εγκαταστάσεις που κόστισαν εκατομμύρια ευρώ είναι αφημένες στο έλεος του Θεού χωρίς κανείς να δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον.

Καμιά πρωτοβουλία από πλευράς Πολιτείας,  καμία ενέργεια που θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε αυτά τα προβλήματα. Μιλάμε για υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες κατασκευάστηκαν από τα λεφτά του κόσμου και πολλές από αυτές σαπίζουν χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς.

Οι εικόνες είναι όπως προαναφέραμε αποκαρδιωτικές και είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα της ανοιχτής πισίνας καταδύσεων στο Ολυμπιακό κέντρο Αθηνών. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες η συγκεκριμένη εγκατάσταση είναι σε μαύρα χάλια και φυσικά δεν υπάρχει κάτι που να παραπέμπει σε… πισίνα.

Κατεστραμμένες υποδομές που όμως θα μπορούσαν να λειτουργούν και να τις χρησιμοποιεί ο κόσμος. Εγκαταστάσεις που μόνο η σκουριά επιβιώνει και ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του χωρίς να υπάρχει η παραμικρή συντήρηση. Μπορείς να περιγράψεις με λόγια τις εικόνες από την ανοιχτή πισίνα καταδύσεων στο ΟΑΚΑ; Δεν χρειάζονται λόγια, οι φωτογραφίες που συνθέτουν το σκηνικό εγκατάλειψης τα λένε όλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ