Η Ε.Π.Σ. Πειραιά βράβευσε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά βράβευσε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. επέλεξε να βραβεύσει η Ε.Π.Σ. Πειραιά με αφορμή τις επιτυχίες των τμημάτων του την περασμένη αγωνιστική σεζόν, με την Γενική Γραμματέα του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη να παραλαμβάνει το βραβείο.

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά πραγματοποίησε τη Δευτέρα το απόγευμα (4/3), την ετήσια εορταστική εκδήλωση της, στο πλαίσιο της οποίας έλαβε χώρα και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων «TERRA VERDE» της Νίκαιας τιμώντας τους κορυφαίους της περσινής χρονιάς. Η Ε.Π.Σ. Πειραιά βρήκε την αφορμή επίσης να τιμήσει και τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. για τις επιτυχίες των τμημάτων του την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Το βραβείο παρέλαβε η Γενική Γραμματέας του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία με αφορμή και από τα πρόσφατα γεγονότα, για ακόμα μια φορά τάχθηκε ενάντια στη βία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστούμε θερμά την Ε.Π.Σ. Πειραιά για την βράβευση. Ο Ολυμπιακός κρατάει ψηλά την σημαία του ελληνικού αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι υγεία και θα έπρεπε να είναι γιορτή πάντα. Με τα τελευταία γεγονότα να είναι ακόμα πολύ νωπά θα ήθελα να πω για ακόμα μια φορά ΟΧΙ στη βία. Δεν έχει χώρο στα γήπεδα και στον αθλητισμό και θα πρέπει όλοι να το διασφαλίσουμε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ