Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Aris Sports Summer Camp 2019

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Aris Sports Summer Camp 2019

Τα παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη μπορούν να το δηλώσουν από σήμερα (20/05).

Όπως κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία, έτσι και φέτος ο Α.Σ. Άρης διοργανώνει sports camp για παιδιά 5-12 χρονών στις εγκαταστάσεις του Κλεάνθης Βικελίδης.

Η διάρκειά του θα είναι από τις 18 Ιουνίου ως τις 2 Αυγούστου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από σήμερα (20/05) στον χώρο του κολυμβητηρίου του γηπέδου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής:

«O ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ διοργανώνει και φέτος το ARIS SPORTS SUMMER CAMP 2019.

Το Summer Camp που διοργανώνει ο ΑΡΗΣ δεν είναι απλά μια φύλαξη παιδιών. Είναι το αποτέλεσμα της επίγνωσης, από την πλευρά των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, της ιστορικής συνέχειας και της θέσης που κατέχει ο ΑΡΗΣ στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Είναι μια κοινωνική ευθύνη που έχει αναλάβει εδώ και 105 χρόνια ο σύλλογος μας, να αγκαλιάσει τα μικρά παιδιά και να τα κάνει καλούς αθλητές, ευσυνείδητους Θεσσαλονικείς, καλούς ανθρώπους. Η πορεία του ΑΡΗ στα 105 αυτά χρόνια που κοσμεί την πόλη αποδεικνύει πως η κουλτούρα της πόλης, είτε πρόκειται για επιστήμες, είτε για τέχνες και πολιτισμό, είτε απλά για ενάρετους πολίτες είναι βαμμένη βαθιά κατακίτρινη και έτσι θα παραμείνει…

Όσο υπάρχει ο ΑΡΗΣ θα αποτελεί πηγή πολιτισμού…

Περισσότερες πληροφορίες για το Camp θα βρείτε στη σελίδα του στο facebook (Aris Sports Summer Camp 2019), στα τηλέφωνα 2310 305 402 (εσωτερικό 4) κιν.693 2523406 και στο email [email protected].

Οι εγγραφές ξεκινάνε τη Δευτέρα 20 Μαΐου στον χώρο του Κολυμβητηρίου (16:00-20:00)».

Δημοσιεύτηκε από Aris Sports Summer Camp 2019 στις Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ