Νέος χορηγός στο Aris Sports Summer Camp

Συμφωνία με εταιρία παραφαρμακευτικών ειδών έκλεισε ο Ερασιτέχνης για την παιδική κατασκήνωση πόλης που διοργανώνει.


Νέος χορηγός στο Aris Sports Summer Camp | to10.gr

Το Aris Sports Summer Camp ξεκινά στις 18 Ιουνίου και θα «τρέξει» σχεδόν όλο το καλοκαίρι, καθώς ολοκληρώνεται στις 2 Αυγούστου.

Ο Ερασιτέχνης έκλεισε χορηγική συμφωνία με την Eifron για την αθλητική κατασκήνωσή του, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις εγκαταστάσεις του Κλεάνθης Βικελίδης.

Η εταιρία παραφαρμακευτικών ειδών, μάλιστα, θα προσφέρει ισοτονικό ποτό στα παιδιά μετά τις καθημερινές δραστηριότητές τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Ο Πρόεδρος της Eifron, κύριος Βασίλης Εμμανουήλ βρέθηκε στα γραφεία του Α.Σ. και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιάννη Ψηφίδη ο οποίος ευχαρίστησε την Eifron για την προσφορά και τη συμβολή της στην καλή λειτουργία του φετινού Camp. Φυσικά βγήκε και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Η εταιρία παραφαρμακευτικών ειδών Eifron είναι από τους χορηγούς του φετινού Aris Sports Summer Camp που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης Άρης.

Το ASSC 2019 θα έχει μια δροσερή έκπληξη για τους φίλους του, αφού το προϊόν Idrata της Eifron θα δροσίζει τα παιδιά μετά από την κούραση και την εφίδρωση της ημέρας.

Όσο για το Idrata, πρόκειται για ηλεκτρολύτες που αναπληρώνουν τα στοιχεία που χάνονται από το σώμα εξαιτίας της εφίδρωσης.

Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση περαιτέρω μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ της Eifron και του ΑΣ ΑΡΗΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο