Pao Alive: Έσπασε το φράγμα του μισού εκατομμυρίου

Pao Alive: Έσπασε το φράγμα του μισού εκατομμυρίου

Ξεπέρασαν τα 500.000 ευρώ τα χρήματα που έχουν μαζευτεί στο Pao Alive και οι άνθρωποι του ερασιτέχνη περιμένουν πλέον ακόμα πιο μαζική ενεργοποίηση.

Η προσπάθεια για να μαζευτούν τα χρήματα που έχει θέσει ως στόχο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τη σωτηρία του συλλόγου συνεχίζεται. Ο στόχος των 20 εκατομμυρίων είναι μεν πολύ μακριά ακόμα, αλλά το πρώτο… μαξιλαράκι ξεπεράστηκε. Πριν από λίγο το Pao Alive ξεπέρασε τα 500.000 ευρώ από τα χρήματα που βάζει ο απλός κόσμος.

Συγκεκριμένα στις 11 το πρωί της Τρίτης τα χρήματα που είχαν μαζευτεί ήταν 501.190 ευρώ, με το φράγμα του μισού εκατομμυρίου να σπάει και πλέον να μπαίνει πλώρη για το ένα εκατομμύριο.

Φυσικά, όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, ο απλός κόσμος δεν αρκεί για να μαζευτεί το ποσό που έχει τεθεί ως στόχος. Χρειάζεται κινητοποίηση από τους επιφανείς οικονομικά Παναθηναϊκούς, κάτι που αναμένεται να συμβεί όταν θα προχωρήσει ακόμα περισσότερο το γηπεδικό ζήτημα.

Εκεί άλλωστε ποντάρει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στη συνεισφορά κι άλλων επιφανών Παναθηναϊκών, ώστε ο σύλλογος να καταφέρει να σωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ